Termékek Menü

QR Jewel - Az ékszerek QRiózuma

Az ékszerek szerepe már az ősidőktől kezdve a díszítésen kívül az, hogy a formájával, szimbolikájával, értékével egy a viselője számára fontos üzenetet közvetítsen, és ezt a funkcióját 21. században is megőrizte. A QR Jewel tervezőinek kreatív ékszerkollekciója könnyedén alkalmazkodik a legmodernebb igényekhez is.

A QR-kód fanatikus rajongó Csernai Kata és a Császár Gábor képzőművész által 2012-ben alapított márka fókuszában, mint ahogy nevéből is sejthető a QR-kódok állnak.  A letisztult formatervezésű ékszerek extravaganciáját a négyzet alakú színes kódokba rejtett üzenetek adják.

Viselője az ékszer formájából következő stílusjegyek mellett választhat a humoros, praktikus, vagy akár kissé pikáns üzenetek közül is, sőt akár egyedi szöveget is a kódba zárhat, ezáltal maximálisan személyessé téve a kiválasztott darabot.

A titkos üzenet megfejtéséhez, pedig csak egy okostelefon (QR kód olvasó applikációval) szükséges, amely ma már szinte mindenkinek ott lapul a zsebében. A siker garantált, hiszen a kíváncsiság, a játékosság, a divat és a technikai újdonságok a fiatal generáció számára a mindennapok meghatározó eleme, ráadásul egy jól megválasztott ízléses QR Jewel az önkifejezés trendi eszköze is egyben.

Garantált az egyediség és a minőség

A tervezőpáros a dizájn mellett nagy hangsúlyt fektet a termékeik minőségi kivitelezésére is, annak érdekében, hogy a választott ékszer minél tovább örömet szerezzen tulajdonosának. A speciális technológiai eljárással gyártott plexiformákra kézzel festik a QR-kódot, és folyamatosan ellenőrzik a készítés során a minőséget. Ennek köszönhetően 100% leolvasási garanciát vállalnak a tervezők a trendi kiegészítőkre. A high-tech medálokhoz pedig remekül illenek az erősebb kaucsukból, fémből és színes bőrből készült láncok, amelyek közkedveltek a fiatalok körében.

A QReativitás lételem!  

A FALD! – Fashion.Accessoires.Lookgood.Designer start up nívós versenyén második helyezést elért QR Jewel  hamarosan új kollekcióval jelentkezik. A „Chic for chicks” nevű női ékszer sorozat a nőiesebb, kerekded vonalakat, lágyabb formákat veszi majd alapul. A minimalista dizájnú futurisztikus kollekció darabjai remekül illenek a lezser hétköznapi viselethez, de akár sportoláshoz és az elegáns öltözékhez is, így könnyedén alapdarabjává válhatnak a klasszikus és a modern vonalvezetést kedvelők ruhatárának egyaránt.

A QR kódban rejlő további lehetőségek 

A kiemelten fontos alkalmakhoz társított ékszerek, kártyák, táskadíszek, koncertjegyek nem csak emlékként és ajándékként szolgálhatnak fontos partnereink számára, hanem a rajtuk lévő QR kóddal az eseményhez kapcsolódó extra tartalmakat is megoszthatunk velük, és ezzel az apró figyelmességgel erősíthetjük brandünk pozitív megítélését.A QR Jewel erre is praktikus megoldást kínál egyedi tervezésű, limitált példányszámú exkluzív szóróanyagok formájában. Például a tavalyi évben a JazzaJ számára készült egyedi, bónusztartalommal ellátott koncertjegyek nem csak külföldi zenészek, de a közönség körében is pozitív visszhangot keltettek.

Megjelent: ArtIQ.hu 2014.02.11

Tartalomhoz tartozó címkék: hír