Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Minden termékünkre 100%, sőt, még annál is több garanciát vállalunk.

 • Leolvasási garancia: Ha nem tudod leolvasni az ékszeren lévő QR kódot, küldd el nekünk postán és visszautaljuk a pénzed! (Hasznos tipp: az átlátszó QR ékszereket érdemes világos háttérre helyezni a leolvasáshoz).
   
 • Online garancia: A törvény szerint az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül meggondolhatod magad és vissza kell kapnod a pénzed. Nálunk ez a nyolc nap egy hónap, vagyis 30 napig visszavásároljuk! Ha mégsem tetszik, vagy a megajándékozott nem örül neki, küldd vissza eredeti csomagolásban és már utaljuk is a pénzed.
   
 • Jótállási garancia: Termékeinkre 12 hónap jótállást vállalunk. Ha valami hiba miatt (normális használat mellett) mégis lekopna, vagy valami hibája lenne, küldd vissza nyugodtan és visszakapod az árát.
   
 • Anti-lúzer garancia: Nem tetszik a haverjaidnak? Kiröhögnek a csajok? Mégsem vagy olyan vagány és bevállalós, mint gondoltad? Sajnáljuk:(
  Küldj nekünk egy levelet (igen, hagyományosat, postán), amiben leírod, hogy miért nem vált be az ékszer és visszakapod a pénzed. Fontos, hogy a levelet ne felejtsd el aláírni! Végül az ékszert is megtarthatod, hátha rájössz, hogy tévedtél :)

EXTRA GARANCIA a QR kódos gyerekazonosítókra!

 • 30 napos gyermekmosoly-garancia: Ha gyermeked sírva fakad amikor meglátja, vagy nem akarja felvenni, visszavesszük. Küldd vissza sérülésmentes, eredeti csomagolásban, és kérdés nélkül, azonnal visszafizetjük az árát.
 • 1 éves homokozóbiztos-garancia: Ha normál használat mellett az ékszer megsérül, használhatatlanná válik, kicseréljük.