Termékek Menü

Majdnem megnyertük!

A várakozásunknak megfelelő eredmény született szerda este a Blind Ivestment A Divat Rád is kihat: FALD! – Fashion.Accessoires.Lookgood.Designer start up versenyén. Az első helyezést Lukács László kapta, a Hey-Mr! cipőmárka tulajdonosa. A második helyen pedig a QR Jewel végzett. A harmadik díjat Baranyi Flóra és Fazekas Viktória nyerte meg az “Ami a feneket illeti” designer mosható pelenka projektjével.

Ilona Jankovich, üzleti angyal: “QR Jewel is the most creative idea at the competition.”

Laci megérdemelten nyert, hiszen elismert tervezőként azért jött el a versenyre, hogy a folyamatosan növekvő megrendeléseinek kiszolgálásához vonjon be tőkét. Bécsben két, Budapesten egy designer üzletben már kaphatók a kézzel készült cipői. Azt is elárulta, hogy a legfinomabb cipőkészítésre szolgáló bőr kecskegidáktól származik.

Flóra és Viktória komoly piackutatással készült a versenyre, a biomama.hu webáruház vásárlóit kérdezte meg arról, hogy milyen mosható pelenkát hiányolnak a piacról. Ezt a rést fogják Magyarországon és Európában betölteni. Nem csak a környezettudatos édesanyák a célcsoportjuk, a pelenka külsők egyedi designjával a divat iránt fogékony édesanyákat is szeretnék a mosható pelenka mellé állítani.

20130306_BlindInvestment68

Bal szélen Lukács László (Hey-Mr!), jobb szélen Csernai Kata (QR Jewel), jobbról a második Baranyi Flóra (Ami a feneket illeti)

Korábban a verseny első két helyezettje automatikusan nyert 3-3 millió forintot a projektje megvalósításához. Sajnos ez a mostani alkalomtól már nem így van. :( Így bár tőkét (egyelőre) nem szereztünk, a verseny utáni networking részben több befektetőtől is ígéretet kaptunk rá, hogy később személyesen is elbeszélgetünk a lehetséges együttműködésről. Az első időpontot le is egyeztettük ma. :) A munka neheze most kezdődik. Állunk elébe!

Herczeg Zoltán divattervező pitch

Kis színes: versenyen kívül, de a start up verseny keretét követve 2 perces pitch-ben Herczeg Zoltán is bemutatta a BADASS kollekcióját. Zoliék egy hete érkeztek vissza Los Angelesből, ahol Michael Madsen-nel fotózták be a 120 darabból álló, jövő őszi kollekciót. A kollekciót Amerikában fogják gyártani és forgalmazni. Elmondhatom magamról, hogy egy színpadon álltam Michael Madsen üzlettársával. ;) Ráadásul Herczeg Zoli nem mondott rögtön nemet arra a kérdésemre, hogy forgalmazná-e budapesti üzletében a QR Jewelt. Úgy érzem, némi győzködésre azért még szükség lesz…

Tartalomhoz tartozó címkék: hír