Termékek Menü

Meghívó a QR Jewel Kids bemutatójára

Örömmel jelentem be, hogy elkészült Magyarország első QR kódos biztonsági gyermekékszere,  a QR Jewel Kids. Szeretettel meghívlak a bemutatóra!

Időpont: 2013. augusztus 10. 17:00 óra
Helyszín: Kincs Hajó Kulturális közösségi alkotótér
1053 Budapest, Szarka utca 6. (A Váci Utca Center és a Halkakas között félúton)
https://www.facebook.com/events/392918454142431/

Minden gyerek szereti az állatfigurás ékszereket, de ennek a nyakláncnak és táskadísznek a szülők is örülni fognak!  A kutya, cica, bagoly, bálna és a víziló ugyanis nem csak kedvesen mosolyogni tudnak, de még gyermekedre is vigyáznak!

Ha elkószál a strandon, vagy nyoma veszik a bevásárlóközpontban, esetleg köddé válik a játszótéren, nem kell többé megijednie. Elég, ha az állat pocakján található QR kódot megmutatja egy felnőttnek, aki azt az okostelefonjával leolvasva máris láthatja a gyermek adatait és az elérhetőséged. Így a becsületes megtaláló azonnal értesíteni tud Téged.

Az ékszerek strapabíró UV-, víz- és gyerekálló színezett plexiből készülnek fehér, vagy lime-zöld színben. A nyakláncok felfüggesztése rugalmas, így nem kell aggódnod, hogy egy csetepaté hevében bárki megsérül.

A termékre 100% leolvasási garanciát vállalunk: teszteld le, és ha nem jelenik meg az információ, visszafizetjük a pénzed.

Ez a Magyarországon egyedülálló termék a Kincs Hajó Kulturális közösségi alkotótér megnyitóján mutatkozik be. A QR Jewel Kids biztonsági gyermekékszer kizárólag a Kincs Hajó fedélzetén vásárolható meg augusztus 25-ig.

A Kincs Hajó célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az alkotókat és az igényes design kedvelőket. Az alkotótérben belecsöppensz egy kreatív világba. A workshopokon Te magad is kipróbálhatod a kedvenc technikádat. Ha nem lennél elégedett az eredménnyel, megvásárolhatod az alkotók keze alól kikerülő remekműveket.

A bemutatóra üdvözlő itallal és nagy-nagy szeretettel várlak!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír